PONIEDZIAŁEK 18.11.
PONIEDZIAŁEK 18.11.
ŚNIADANIE
ZUPA MLECZNA Z CHRUPKAMI KUKURYDZIANYMI, PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE Z MASŁEM, TWAROGIEM, SAŁATĄ, POWIDŁA ŚLIWKOWE, HERBATKA RUMIANKOWA
OBIAD
ZUPA KREM Z BATATA
I MARCHEWKI (alergeny: gluten, seler), PYZY W SOSIE MYŚLIWSKIM (alergeny: gluten, jajo), WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ
I IMBIREM
PODWIECZOREK
KISIEL MALINOWY
Z MLECZKIEM WANILINOWYM, WAFEL ORKISZOWY, BANAN, HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY
WTOREK 19.11.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE, GRAHAM Z MASŁEM I ZIOŁAMI, PASZTETEM I OGÓRKIEM KISZONYM , HERBATA ROOIBOS BRZOSKWINIOWA Z CYTRYNĄ
OBIAD
PODWIECZOREK
BUŁECZKI ORKISZOWE
Z RZODKIEWKĄ, JABŁKO, HERBATA ROOIBOS
ŚRODA 20.11.
ŚNIADANIE
PIECZYWO WIELOZBOŻOWE
Z ZIARNAMI I GRAHAM
Z MASŁEM, ŻÓŁTYM SEREM, POMIDOREM, PAPRYKĄ, HERBATA Z NAGIETKA
OBIAD
KREM Z SELERA (alergeny: seler), KOTLECIK Z INDYKA, ZIEMNIAKI, KALAFIOR NA PARZE (alergeny: jajko, gluten, mleko),
WODA PRZEGOTOWANA
Z CYTRYNĄ I IMBIREM
PODWIECZOREK
CHRUPKI KUKURYDZIANE, GRUSZKA, JABŁKO, KAWA ZBOŻOWA Z/ LUB MLEKIEM
CZWARTEK 21.11.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE I GRAHAM Z MASŁEM, SZYNKĄ, POMIDOREM I SAŁATĄ, HERBATA Z CYTRYNĄ
OBIAD
ROSÓŁ Z MAKARONEM (alergeny: gluten, jaja, seler), PIEROGI Z TRUSKAWKAMI, JOGURT GRECKI (alergeny: gluten, jajko), WODA PRZEGOTOWANA Z POKRZYWĄ
PODWIECZOREK
PLACEK Z KRUSZONKĄ I OWOCEM, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM,
PIĄTEK 22.11.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE Z MASŁEM, PAPRYKĄ, PASTĄ JAJECZNĄ ZE SZCZYPIORKIEM, HERBATA ROOIBOS BRZOSKWINIOWA
OBIAD
POMIDOROWA Z RYŻEM (alergeny: seler), PALUSZKI RYBNE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z MARCHEWKI (alergeny: ryba, gluten), WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ I IMBIREM
PODWIECZOREK
BUDYŃ ŚMIETANKOWY Z/LUB SOKIEM MALINOWYM, JABŁKO, HERBATA Z CYTRYNĄ